Sep 8, 2013, 6:01 PM

Клин, клин избива 

  Poetry » Humour
653 0 1

Нещо в мен подсказва,

че на ушето на  секретарка

не можа да се наприказваш,

не спря да я задяваш                                   

и на гаджето и 

проблеми да създаваш.

Шефът си измести -

в кревата и се намести.       

А аз горката

се гърбя с децата

и твоята майка,      

дето и зей устата.

Тормозех се с диети,

но не ми мръдна

с грам дупето,

и сокове-фреш,

но бръчки колкото щеш.                                                                                                                 Пред моя шеф се изплаках -

даде ми хубав урок:

"Клин, клин избива"!

И оттогава не съм ревнива :)))

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??