Нещо в мен подсказва,
че на ушето на секретарка
не можа да се наприказваш,
не спря да я задяваш
и на гаджето и
проблеми да създаваш.
Шефът си измести -
в кревата и се намести.
А аз горката
се гърбя с децата
и твоята майка,
дето и зей устата.
Тормозех се с диети,
но не ми мръдна
с грам дупето,
и сокове-фреш,
но бръчки колкото щеш. Пред моя шеф се изплаках -
даде ми хубав урок:
"Клин, клин избива"!
И оттогава не съм ревнива :)))
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados