Feb 21, 2022, 8:27 AM

Книга 

  Poetry
152 0 1

Книга намига: 

,,Ела, прегърни ме и 

с длани стопли ме!" 

 

Книга намига: 

,,Вземи, прочети ме, че 

инак боли ме!..."

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??