21.02.2022 г., 8:27 ч.

Книга 

  Поезия
153 0 1

Книга намига: 

,,Ела, прегърни ме и 

с длани стопли ме!" 

 

Книга намига: 

,,Вземи, прочети ме, че 

инак боли ме!..."

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??