Sep 15, 2007, 8:31 AM

Книга 

  Poetry
672 0 11
Книгата на моя живот...
Намерих я съвсем случайно!
Разгърнах я...
Всичко, толкова познато, славно!
Години бедни, но безгрижни!
Как искам да се върнат,
тези дни предишни!
С много труд се борихме
за хляб, насъщни!
С почтеност, вяра, скромност не излишна!
Пример - децата ни да бъдат лични, харизматични!
Затуй добрите им дела, изпълват техните сърца!
... И почвам вече аз страниците да не броя.
... Но моля се, поне на внуци да ги прочета!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??