15 сент. 2007 г., 08:31

Книга 

  Поэзия
673 0 11
Книгата на моя живот...
Намерих я съвсем случайно!
Разгърнах я...
Всичко, толкова познато, славно!
Години бедни, но безгрижни!
Как искам да се върнат,
тези дни предишни!
С много труд се борихме
за хляб, насъщни!
С почтеност, вяра, скромност не излишна!
Пример - децата ни да бъдат лични, харизматични!
Затуй добрите им дела, изпълват техните сърца!
... И почвам вече аз страниците да не броя.
... Но моля се, поне на внуци да ги прочета!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??