Dec 10, 2019, 4:22 PM  

Книгата 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
424 0 0

Тя е източник на информация,

без нея умният човек не може,

който не чете - страда от деградация,

например престъпните ни велможи.

 

И този, който няма книга,

себе си тъй проклина сам,

че книгата ай кюто вдига,

че тя на знанието е храм.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??