10 dic 2019, 16:22  

Книгата 

  Poesía » Filosófica, Civil
424 0 0

Тя е източник на информация,

без нея умният човек не може,

който не чете - страда от деградация,

например престъпните ни велможи.

 

И този, който няма книга,

себе си тъй проклина сам,

че книгата ай кюто вдига,

че тя на знанието е храм.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??