Когато една любов си отива,
сълзи неуморно се стичат.
Когато една любов си отива,
сякаш с брадва сърцето посичат.
Когато тази любов си отива,
нещо завинаги в тебе загива.
Когато тази любов си отива,
лице и усмивки застиват.
Когато любовта – истинската, голямата,
просто си тръгва,
когато тя ме напуска,
време е просто да млъкна.
Няма как да я спра,
Няма как да я върна.
Защото не искам...
Тя за мене вече е мъртва.
© Антоанета Георгиева All rights reserved.