19 may 2012, 9:11

Когато 

  Poesía
626 0 1

Когато една любов си отива,

 сълзи неуморно се стичат.                                                                                    

Когато една  любов си отива,

 сякаш с брадва сърцето посичат.

 

Когато тази любов си отива,

нещо завинаги в тебе загива.

Когато тази любов си отива,

лице и усмивки застиват.

 

Когато любовта – истинската, голямата,

просто си тръгва,

когато тя ме напуска,

време е просто да млъкна.

 

Няма как да я спра,

Няма как да я върна.

Защото не искам...

Тя за мене вече е мъртва. 

© Антоанета Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??