Apr 27, 2016, 1:17 AM

Когато 

  Poetry » Love, Other
618 0 2

 

 

 

Когато имаш лош ден, затворен в сивота-

аз ще ти дам белия лист и перото на свободата!

Когато, чувстваш, че сърцето ти е разбито-

аз ще събера парчетата от него- едно по едно!

 

Когато от мълчание имаш нужда-

аз ще бъда до теб и тишината...

Когато небето ти започне да се заоблачава-

аз ще те заведа там, където слънцето изгрява...

 

Когато планината, по която се изкачваме стане стръмна-

аз ще открия стълби за теб отдолу чак до горе...

Когато плачеш за нещо..., каквото и да е-

дали е от мъка или щастие, до теб ще бъда...!

 

 

 

© Теодор Тедсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??