Когато имаш лош ден, затворен в сивота-
аз ще ти дам белия лист и перото на свободата!
Когато, чувстваш, че сърцето ти е разбито-
аз ще събера парчетата от него- едно по едно!
Когато от мълчание имаш нужда-
аз ще бъда до теб и тишината...
Когато небето ти започне да се заоблачава-
аз ще те заведа там, където слънцето изгрява...
Когато планината, по която се изкачваме стане стръмна-
аз ще открия стълби за теб отдолу чак до горе...
Когато плачеш за нещо..., каквото и да е-
дали е от мъка или щастие, до теб ще бъда...!
© Теодор Тедсън Всички права запазени