Sep 13, 2024, 1:47 PM

Когато 

  Poetry » Erotic
74 0 0

 

Когато знаеш, че си сам,

подай ми моля ти се знак.

Ще дойда в мислите ти – там

да ме докосваш пак и пак.

 

Когато знаеш, че ти липсвам,

вратата своя отхрехни ми.

Стихът си после ще дописвам.

Ще станат римите раними.

 

Не знам защо избираш мен.

Тук няма отговор единен.

Дали от мен си запленен?

Дали е само порив силен?

© Boryana Boteva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??