Щастливите пръсти не пишат
без малката капка тъга,
щастливите мисли заспиват
в прегръдки на само една.
А в тъмното най-лесно се плаче,
когато сърцето покрива слана,
в тъмното е страшно обаче,
когато останеш сама.
И как да заспивам отново,
когато ръцете ти липсват ужасно
да бие в гърдите не е готово
отляво вече му е тясно.
© Кати Петкова All rights reserved.
.