Feb 4, 2012, 12:45 AM

Когато си отиде любовта 

  Poetry » Phylosophy
567 0 0

Когато нищо друго не остане.

Когато си отиде любовта.

Не съжалявай, че преживял си драма.

Така  навлизаш в лоното на мъдростта.

 

Изкачваш стъпала едно след друго.

И бавно ти вървиш към есента.

И срещаш я - красива, плодна, зряла.

Чертае твоя кът  във вечността.

 

По своя път  ти нежна диря си оставил

с делата твои, с любов и  доброта.

Когато нищо друго не остане,

това достатъчно е, за да има светлина.

 

tanelia

05.06.2011

© Мариана Георгиева -Танелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??