Mar 31, 2010, 8:53 AM

Когато те обичам 

  Poetry » Love
928 0 4

 

Когато те обичам

 

В жълто съм, когато те обичам,

топла светлина за теб извирам,

с устни на безкрая те обричам,

с пръсти те рисувам и намирам.

 

Когато те обичам, съм и синя,

завила в морски бриз дъха си,

нега дарила ти в солена пяна,

разляла в твоя бряг страстта си.

 

Когато те обичам, съм в зелено.

С косите си на пролетна върба,

заслушана в сърцето ти стаено,

спокойна и уханна пред съня.

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??