Feb 22, 2013, 12:29 PM

Кокичета 

  Poetry » Landscape
547 1 5

     

 

- Кокичета бели,

камбанки навели.

Къде бяхте скрили

цветчета красиви.

 

- Под земята бяхме,

дълбоко там спяхме.

Че зимата люта

със сняг ни затрупа.

 

- Кокиченца мили,

цветя подранили.

Отново цъфтете,

за пролет известете.

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??