22 feb 2013, 12:29

Кокичета 

  Poesía » Del paisaje
546 1 5

     

 

- Кокичета бели,

камбанки навели.

Къде бяхте скрили

цветчета красиви.

 

- Под земята бяхме,

дълбоко там спяхме.

Че зимата люта

със сняг ни затрупа.

 

- Кокиченца мили,

цветя подранили.

Отново цъфтете,

за пролет известете.

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??