в жегата
слагам звезди
в чашите на очите ти
заливам ги с тъмен мавруд
добавям резенче обичане
малко горчива луна
лайм
три кристалчета сол
в десния ъгъл на устните
шейквам чашите
малко вятър
тъга
доливам на вкус
утаявам
пропускам
през ресниците наниз капчици
мед
откантирам съмнения
пие се
от кожата на гърдите ми
ледено
© Павлина Гатева All rights reserved.