7 ago 2016, 10:15

Коктейл на покрива на света 

  Poesía
300 0 1

в жегата
слагам звезди
в чашите на очите ти
заливам ги с тъмен мавруд
добавям резенче обичане
малко горчива луна
лайм
три кристалчета сол
в десния ъгъл на устните
шейквам чашите 
малко вятър 
тъга 
доливам на вкус
утаявам 
пропускам
през ресниците наниз капчици 
мед
откантирам съмнения

 

пие се 
от кожата на гърдите ми
ледено

 

 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??