Dec 28, 2011, 2:13 PM

Колелото се върти 

  Poetry » Other
847 0 1

Колелото се върти,

ще го спреш ли

или

ще го оставиш да продължи…

Докога ще чакаш,

не дойде ли времето ти

или вече мина…

В чакане ли го прекара?

Път през нищото прокарах

и пак съм тук, и пак при  теб.

Аз нямам време да те чакам,

няма да умра за теб

и ти за мене няма.

Времето ни свърши…

Избърши сълзите – не помагат,

махни маската – изтърка се,

остави лъжите – не минават.

Колелото се върти,

ще продължиш ли…

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??