Колелото се върти,
ще го спреш ли
или
ще го оставиш да продължи…
Докога ще чакаш,
не дойде ли времето ти
или вече мина…
В чакане ли го прекара?
Път през нищото прокарах
и пак съм тук, и пак при теб.
Аз нямам време да те чакам,
няма да умра за теб
и ти за мене няма.
Времето ни свърши…
Избърши сълзите – не помагат,
махни маската – изтърка се,
остави лъжите – не минават.
Колелото се върти,
ще продължиш ли…