Отново търся словото
онуй слово ,душевното...
истинското,топлещо,
което никой не смее да покаже!?
Защо ли...може би от гузност
или от безличие ...че може
да бъде разпознат
и разпнат на Кръста.
Голгота,изпитание,вяра,молба
човек носи си кръста...съдба!
Отломки,сълзи,палячовци,недни.
Хронометърът тиктака в ноща
и пак самота...неразбраните плачат.
Самота от кога "Дъските ни хлопат"
Колко години от живота ни взеха!?
© Ангел All rights reserved.