Sep 7, 2010, 8:55 PM

Колко още 

  Poetry » Love
522 0 1

Колко любов ти дадох
и колко още раздадох

И колко малко остана в мен

Откакто не си до мен

И все още ми тежи

че ти казах - Плачи

че не ти подадох ръка

и не спасих любовта

© Бла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??