7 сент. 2010 г., 20:55

Колко още 

  Поэзия » Любовная
521 0 1

Колко любов ти дадох
и колко още раздадох

И колко малко остана в мен

Откакто не си до мен

И все още ми тежи

че ти казах - Плачи

че не ти подадох ръка

и не спасих любовта

© Бла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??