КОМЕТА
Аз по твоя житейски друм
като комета светла ще премина.
Всичко добро във мен ще ти дам -
ще взема плам от теб и ще отмина.
Към мене не си задължен.
Аз обич ще ти дам, радост и наслада.
Но дойде ли разлъчен ден,
ще си отида и ще те оставя.
И както падаща звезда
огрява ни, а после тъжни прави,
живота твой ще озаря
и няма веч да ме забравиш.
© Анка Келешева All rights reserved.
Любовта ти е красива и всеотдайна.
Не може да бъде забравена.