29 мар. 2011 г., 11:27

Комета 

  Поэзия
396 0 1

КОМЕТА

Аз по твоя житейски друм

като комета светла ще премина.

Всичко добро във мен ще ти дам -

ще взема плам от теб и ще отмина.

 

Към мене не си задължен.

Аз обич ще ти дам, радост и наслада.

Но дойде ли разлъчен ден,

ще си отида и ще те оставя.

 

И както падаща звезда

огрява ни, а после тъжни прави,

живота твой ще озаря

и няма веч да ме забравиш.

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Светъл поздрав, Ани!
    Любовта ти е красива и всеотдайна.
    Не може да бъде забравена.
Предложения
: ??:??