Aug 8, 2012, 4:21 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
1086 0 4

 

КОПНЕЖ

 

Вдишвам аромата

на крайпътните треви

и в копнеж душата

влюбено, за теб, трепти.

 

Наяве тук сънувам

как в тих, вечерен час

към мене ти пътуваш.

В очакване съм аз.

 

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??