8.08.2012 г., 16:21 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
1088 0 4

 

КОПНЕЖ

 

Вдишвам аромата

на крайпътните треви

и в копнеж душата

влюбено, за теб, трепти.

 

Наяве тук сънувам

как в тих, вечерен час

към мене ти пътуваш.

В очакване съм аз.

 

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??