Aug 14, 2015, 4:56 PM

Копнеж ІІ 

  Poetry » Love
538 0 0

 

Копнеж

 

Луната почука.

Промуши лъч.

Очите ми го взеха.

Със него нарисуваха

искрата в ъгъла на устните.

По веждата се хлъзнаха.

Затворих клепки натежали от копнеж.

Заключих те в зеницата... за утре.

 

© Тони Лунгарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??