14.08.2015 г., 16:56 ч.

Копнеж ІІ 

  Поезия » Любовна
520 0 0

 

Копнеж

 

Луната почука.

Промуши лъч.

Очите ми го взеха.

Със него нарисуваха

искрата в ъгъла на устните.

По веждата се хлъзнаха.

Затворих клепки натежали от копнеж.

Заключих те в зеницата... за утре.

 

© Тони Лунгарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??