Не мога да се спра да те целувам.
Дъхът ти е горещ безкраен ден.
И пръстите не спират да рисуват
по кожата - коприна и сатен.
Ръцете ми в косите ти се скриват,
лицето ти по-близо е до мен.
А устните ми вихрено се сливат
със твоите - коприна и сатен.
Съгласна ли си заедно да открием
как вечността превръща се в момент?
Поглеждаш ме и нежно ме обливаш
с очите си - коприна и сатен.
© Ивайло Василев All rights reserved.