30 янв. 2020 г., 12:18

Коприна и сатен 

  Поэзия
463 1 3

Не мога да се спра да те целувам.

Дъхът ти е горещ безкраен ден.

И пръстите не спират да рисуват

по кожата - коприна и сатен.

 

Ръцете ми в косите ти се скриват,

лицето ти по-близо е до мен.

А устните ми вихрено се сливат

със твоите - коприна и сатен.

 

Съгласна ли си заедно да открием

как вечността превръща се в момент?

Поглеждаш ме и нежно ме обливаш

с очите си - коприна и сатен.

© Ивайло Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??