Jul 24, 2009, 10:32 AM

Корен 

  Poetry
463 0 2

Назъбен ръб!

Ту горест -

ту утеха.

Но...

все едно -

мъдрец

или

глупак -

през бури

лъкатуша -

корен

крехък.

От залези

извирам.

И...

от мрак!

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??