24.07.2009 г., 10:32 ч.

Корен 

  Поезия
462 0 2

Назъбен ръб!

Ту горест -

ту утеха.

Но...

все едно -

мъдрец

или

глупак -

през бури

лъкатуша -

корен

крехък.

От залези

извирам.

И...

от мрак!

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??