Apr 20, 2010, 9:49 PM

Кошмар 

  Poetry » Love
720 0 4

Ужасен сън! Говориш за раздяла,

за любовта ти, вече отлетяла,

говориш ми за ново чувство,

а в мен е пусто, пусто, пусто...

 

Ужасен сън! Отиваш си от мене.

Остават само чувства разпилени.

Остава в мене мъката да вие.

Остава болката душата ми да пие.

 

Ужасен сън! За друга ми мълвеше.

Че влюбен си във нея се кълнеше.

Била от мен по-хубава, по-млада...

Сърцето ми изгаряше на клада.

 

Ужасен сън! Добре, че си отиде!

Щастлива съм до мене да те видя!

Сънят е спомен. Птица отлетяла.

До мене си! Душата ми е цяла!

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Слава Богу, че никога не съм изживявала такъв кошмар на яве.Благодари ви приятели, че отново сте съпричастни с моите съкровенни чувства!
  • Много е хубаво !
    Просълзи ме, Гени !
    Въздействащо и много съкровено !
  • Добре, че е било сън!
    Чудесно изказано чувство!
  • Отдъхнах си накрая! Поздрав, Генка!
Random works
: ??:??