Feb 12, 2008, 8:45 AM

Крайности 

  Poetry
681 0 15
Забързан свят.
Животът - на прибежки.
Злободневните болежки.
Въртележка.
Странно.
Като на инат.
Начало.
Движеща вълна.
Прибой.
Току издигане.
А после - някакъв застой.
И плавно -
несъразмерен ход.
Току забързан.
Задъхано.
Припряно.
После - изведнъж...
Забавен ход.
Пропадане.
Дълбока бездна.
И кал - след дъжд проливен.
И порой...
Случайности.
Нетрайни.
И Ад, и Рай...
Огньове буйни.
Танго.
Вертеп.
Издигане - до полета
на птици.
Безлични спомени.
Откъслечно простреляни
пространства.
Снишаване.
Многослов...
Един сандък,
и шепа пръст.
... Крайности.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??