Feb 15, 2014, 7:38 PM

Красавицата 

  Poetry » Humour
444 0 0

Една красавица познавах,
царицата на този край.
Аз с тази песничка възпявам,
емблемата на Първомай!
Тя беше песен многогласна,
сексапилна, много страстна,
тя бе жената на Амур,
жена без всякакъв кусур!

Със тънка снага, мили Боже,
не можеш да и устоиш!
С една усмивка само може
да те накара да не спиш,
и тъй с опашчица подвита,
след нея клюмнал да вървиш,
и разболял се от мерак,
да и робуваш пак и пак!

А тя пък нашата хитруша,
все знае где, какво и как,
накара всички да я слушат,
и все да вика:"Виж ме пак!"


  1950 г. Първомай

   Преработена - днес

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??