В мен слънцето не спира да блести,
а вятърът рисува с нежен полъх -
небето ми от хиляди мечти,
така в очите ми от влюбения поглед.
Защото теб си те сънувам от дете,
откакто си летя и в твоя полет.
Нали е повече от истински летеж,
щом е повече от другите любови.
В мен слънцето не спира да пламти,
и вятърът говори с чуден полъх,
че в миг сърцето ми обсебила си ти,
затуй си моята красива орис!
© Аз All rights reserved.