18 апр. 2016 г., 13:02

Красива орис 

  Поэзия » Любовная
368 0 3

В мен слънцето не спира да блести,
а вятърът рисува с нежен полъх - 
небето ми от хиляди мечти,
така в очите ми от влюбения поглед.

 

Защото теб си те сънувам от дете,
откакто си летя и в твоя полет.
Нали е повече от истински летеж,
щом е повече от другите любови.

 

В мен слънцето не спира да пламти,
и вятърът говори с чуден полъх,
че в миг сърцето ми обсебила си ти,
затуй си моята красива орис!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??