Nov 28, 2006, 11:01 PM

Красота... 

  Poetry
724 0 5
Красота ...

 

Цветът ми е наситено червено

прошарено от бистра ранна роса.

Идвам с крила от тишина и мир.

Лека съм и се нося над водата.

В отражението долу виждам

очи дълбоки и вековни.

Косите ми са сплетени цветя.

Край мен се носи мириса на късно лято.

Когато съм тъжна изгряват звезди,

а когато съм весела пече слънце.

Обичам да обикалям света

и да правя хората щастливи.

А те да ме наричат просто Муза.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??