Nov 17, 2011, 11:54 AM

Кратка раздяла 

  Poetry » Love
509 0 1

В стаята привидно ти стоиш,

на мен целувка пращаш,

а тихо аз те гледам

и към теб ръка посягам.

 

В тази празна стая аз те гледах,

но не да те докосна,

а до теб да бъда исках,

разминах се с желанието сладко,

но не със сбогом те изпращам,

а с доскоро, обич моя.

 

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??