17 нояб. 2011 г., 11:54

Кратка раздяла 

  Поэзия » Любовная
510 0 1

В стаята привидно ти стоиш,

на мен целувка пращаш,

а тихо аз те гледам

и към теб ръка посягам.

 

В тази празна стая аз те гледах,

но не да те докосна,

а до теб да бъда исках,

разминах се с желанието сладко,

но не със сбогом те изпращам,

а с доскоро, обич моя.

 

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??