Кратки думи...
За историята на два силуета...
За една думичка...
"Любов"...
Тя в съдба...
За техните сърца...
Прегръщат...
Телата им...
Кратки думи...
За историята на два силуета...
В разкази...
С диалози...
Не, с монолог...
Жената...
В бяло облечена...
В нощта сред множеството дъждовни капки...
Косите ù черни...
Плачат очите...
Измити сълзите от пролетните дъждове...
Тя - сама...
С невидимите светове на разпиляните човешки души...
Със свито сърце...
Усещат пулса и на последното сърце любов...
© Пламен Дилов All rights reserved.