24.12.2013 г., 16:37 ч.  

Кратки думи... 

  Поезия » Любовна
836 0 0

Кратки думи...

За историята на два силуета...

За една думичка...

"Любов"...

Тя в съдба...

За техните сърца...

Прегръщат...

Телата им...

Кратки думи...

За историята на два силуета...

В разкази...

С диалози...

Не, с монолог...

 

Жената...

В бяло облечена...

В нощта сред множеството дъждовни капки...

Косите ù черни...

Плачат очите...

Измити сълзите от пролетните дъждове...

Тя - сама...

С невидимите светове на разпиляните човешки души...

Със свито сърце...

Усещат пулса и на последното сърце любов...

© Пламен Дилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??