Aug 6, 2020, 3:05 PM

Краткословно 

  Poetry » Phylosophy
652 0 0

С пепел от души човешки,
посипана е нашата земя.
Странни сенки се прокрадват -
сред безкрайна пустота.

 

Мощен порив от звезда в небето,
тласна пъстра пъстрота.
И прикани сенчестите хора,
да забравят за нощта...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??