6 ago 2020, 15:05

Краткословно 

  Poesía » Filosófica
653 0 0

С пепел от души човешки,
посипана е нашата земя.
Странни сенки се прокрадват -
сред безкрайна пустота.

 

Мощен порив от звезда в небето,
тласна пъстра пъстрота.
И прикани сенчестите хора,
да забравят за нощта...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??