Остава ми още
само един живот
и без да мамя,
и без восък в ушите,
с настръхнали амбразури
и ослепени фенери,
приближавам острова.
Отново същите
рефрени и пируети,
рефрени и пируети.
Наистина исках
да удавя песните
и да угася танца,
но вече не помня
защо съм тук.
© Малката Мис All rights reserved.