22 feb 2022, 14:38

Края на играта 

  Poesía
325 1 3

Остава ми още

само един живот

и без да мамя,

и без восък в ушите,

с настръхнали амбразури

и ослепени фенери,

приближавам острова.

Отново същите

рефрени и пируети,

рефрени и пируети.

Наистина исках

да удавя песните

и да угася танца,

но вече не помня

защо съм тук.

© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??