Sep 24, 2014, 11:33 PM

Краят на въжето 

  Poetry » Other
506 0 3

две-три глътки
евтин алкохол
отлежават
нецелунати
до изгрев
 

този град догаря
толкова красиво
ще остана тук
за още по едно
завинаги
 

да се разходим
сред руините
ония думи
смъртоносни
да посея
 

бесило да изникне
вземи перото ми
замлъкнало
на края
на въжето

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??